ÖZTAD GRILLHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Öztad Grillhuis. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 0:26 Eten was prima. 45 minuten te laat bezorgd, zonder bericht.
25 mei 2024 om 20:20 Ik heb iets raars gevonden in mijn eten, het was soort van rubber
24 mei 2024 om 19:20 Ik had aardappels aan gevinkt maar krijg rijst voor de tweede keer dat is niet de bedoeling
22 mei 2024 om 10:39 Was zoals het hoort warm en snel bezorgd mijn complimenten
21 mei 2024 om 17:18 Was weer goed zoals altijd
21 mei 2024 om 8:13 Ik weet dat het 2e pinksterdag heel druk was, maar vind het mega irri dat als je je bestelling volgt, er wordt aangegeven dat het er om 19.15 zal zijn en het vervolgens om half 9 pas komt. Kan dat niet aangepast worden of een belletje?
20 mei 2024 om 22:14 Meer als 2 uur gewacht... nooit meer
20 mei 2024 om 21:18 1.5 uur later je bestelling binnen krijgen is wel heel slecht
20 mei 2024 om 20:37 Eten is altijd goed maar meer dan 2,5 uur wachten op 1 kapsalon word ik niet vrolijk van terwijl de app na 45 minuten al aangaf dat de bezorger onderweg was?
20 mei 2024 om 20:29 De bestelling was geplaatst om 18:07 en kwam pas 20:01 aan. Bizar langzaam.
20 mei 2024 om 20:16 Het duurde 1 uur en driekwartier voordat de twee pizza’s aankwamen. Dit vind ik belachelijk. Vooral omdat er op thuisbezorgd al driekwartier stond dat het ‘snel bezorgd wordt’.
20 mei 2024 om 20:01 Behoorlijk vies. Patat oorlog zonder ui. Patat oud en slap. Kip doner ook oud en vetsmaak. Dit was absoluut niet vers en zal hier niet meer bestellen